Nissan GTR (R35)Bentley Continental GT Bugatti DivoDodge CHallenger SRT HellcatBMW M4 M-Performance (G82)Aston Martin - Vanquish Lamborghini CentenarioBMW M3 (E46) - GTR 24hrs NurburgringChevrolet Camaro ZL1Porsche Carrera GT.

Lamborghini Gallardo - Superleggera



Lamborghini Gallardo - LP570 - 4 Superleggera (Verde Ithaca/Green).

 

Život s Lamborghini je jako mít něco podivného a živého pod kůží. Každý pohyb, který způsobuje, je cítit ve vašem těle. Jeho zvuky motoru křičí a burácí ve vašich uších. Lamborghini vyrobil za poslední léta tisíce vozů Gallardos - je to nejprodávanější model automobilky. Různé iterace Gallardo zahrnují Gallardo SE, Gallardo Spyder, Gallardo LP 560-4, Gallardo Super Trofeo a nedávno omezená produkce s pohonem zadních kol Gallardo 550-2 Valentino Balboni. Všechny tyto modely jsou bledé a zastíněné před super lehkým, rychlým a dobře ovladatelným Gallardem LP 570-4 Superleggera.

 

- - - - - Fotky byly pořízeny u starého železničního mostu v Podlešíně, následně u demolice industriální haly v Poldovce na Kladně a i po demolici. Na závěr na jednom odstavném parkovišti při západu slunce.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace