Lexus IS 350Ford GT 2017Bentley Continental GT3 RAudi R8 5.2FSITatra 613 Land Rover - Defender 90 Adventure BMW M1Lancia Delta HF IntegraleAston Martin DBSRolls Royce Ghost

BMW M4 M-Performance (G82)



BMW M4 M-Performance (G82) Alpine White

 

BMW M4 je vrcholnou variantou mnichovské řady 4, jejíž vývoj má na starosti sportovní divize mnichovské automobilky BMW M GmbH. Na trh dorazila v roce 2014, jakožto nástupce modelu M3 s karoserií kupé a kabriolet. V rámci změny logiky označení se tyto karosářské verze staly součástí řady 4, M3 je tak od té doby nabízeno výhradně jakožto sedan. Techniku M4 (s interním označením F82/F83 podle karosářské varianty) sdílí se soudobou M3 (F80). V útrobách pracuje třílitrový řadový šestiválec s dvěma turbodmychadly. Nabídku doplňuje i posílené M4 Competition.

BMW M4 Competition Coupé je vrcholnou verzí M modelů BMW řady 4 Coupé. Je vybaveno vysokovýkonným zážehovým řadovým 6válcem M TwinPower Turbo a současně celou řadou technologií pohonu a podvozku převzatých z motorsportu. Toto sportovní kupé poskytuje M jízdní dynamiku nejvyšší úrovně. Volitelně dodávaný pohon všech kol M xDrive s Aktivním M diferenciálem za všech okolností zajišťuje maximální jízdní dynamiku při každodenním použití i při jízdě na závodních okruzích. Sportovní charakter vozu je dán nejen výrazným tvarem přídě, boků i zádi, ale současně též M specifickými karbonovými doplňky použitými na exteriéru i v interiéru.

 

----- Focení proběhlo v Orlických horách a v Jeseníkách. V Orlických horách Bavorák navštívil Stezku v oblacích, Sky Bridg 721 a Suchý vrch. V Jeseníkách navštívil Velké Losiny (papírnu). Na závěr se zastavil v Neratově unikátním kostele.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace